Administratie

Opgaven, opzeggingen, adreswijzigingen, ontheffingsverzoeken en andere wijzigingen dienen schriftelijk te worden doorgegeven aan: Gina Wanders-Emmens – Laarwoud 37 - 9331 LR - Norg. Telefoonnummer 0592-613767 - e-mail:
ginaemmens@gmail.com of info@kv-norg.nl. U kunt lid worden door het aanmeldingsformulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar bovenstaand adres van Gina Wanders-Emmens.
Voor andere wijzigingen zijn formulieren verkrijgbaar bij de leiding. Het lidmaatschap geldt voor onbepaalde tijd. Wanneer je opzegt moet je de daaropvolgende kalendermaand nog contributie betalen. Voorbeeld: per 5 oktober zeg je op, dan betaal je tot en met november contributie. Men kan lid worden vanaf 5 jaar.

Ook bij verandering van afdeling, b.v. van gymnastiek naar dans, verzoeken wij u dit door te geven aan de ledenadministratie. Men mag in principe eerst vrijblijvend 2 lessen bijwonen, alvorens men zich definitief opgeeft als lid van K&V.